Easy LED - Αγοράστε φθηνά, γρήγορα και εύκολα!

Πληροφορίες Αποστολών και Επιστροφών

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 


1. Παράδοση από τo Delivery Point της εταιρείας μας Μεσογείων 165 - Μαρούσι (Πλησίον σχολών Δούκα/ΔΑΙΣ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ) .

Προτείνουμε σαν το καλύτερο, οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet - διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μέσω τoυ Online συστήματος που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας ή στο ☏ 218 218 9992.

Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω του συστήματος  Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο EasyLed Point. 

Ωράριο Λειτουργίας (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ - Παρα 10:00 - 19:00 & Σάββατο 10:00 - 16.00 .

ΠΡΟΣΟΧΗ !! 
Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

 

2. Παράδοση με Courier - ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών των εταιρειών ταχυμεταφορών Γενικής Ταχυδρομικής, ή ΤΑΧΥΔΕΜΑ, ή UPS, ή ΕΛΤΑ. (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

·  Για Νομό Αττικής ( Λεκανοπέδιο και τα περίχωρα αττικής ) αλλά και επαρχία (χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς), τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: 3,14 € σύν Φ.Π.Α 24 % για δέματα μέχρι 6 κιλά και 1,00 € σύν Φ.Π.Α 24 % για κάθε επιπλέον κιλό από τα 6 κιλά και πάνω.

· Για Εξωτερικό, Κύπρο και υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι 11,00 € συν Φ.Π.Α 24% για δέματα μέχρι 2 κιλά και 2,00€ σύν Φ.Π.Α 24% ανά κιλό για δέματα με βάρος από 2 - 5 κιλά. Από τα 5 κιλά και πάνω η χρέωση ανά κιλό είναι στα 0,80 € σύν Φ.Π.Α 24%.

·  Για δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: έξτρα 6,00 € σύν Φ.Π.Α 24 % για δέματα μέχρι 4 κιλά, και 3,50 € σύν Φ.Π.Α 24 % για κάθε επιπλέον κιλό.
·  Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή μετρητών με την παράδοση) η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας στην Ελλάδα είναι: 2,20 € σύν Φ.Π.Α .

·  Για παράδοση Σάββατο ( καθώς είναι μη εργάσιμη ημέρα ) με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,85 € σύν 24 % Φ.Π.Α.

·  Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.


ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο-ΕΛΤΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

3. Παράδοση με μετα​φορική εταιρεία ή με πρακτο​ρείο μεταφορών που σας εξυπηρετεί για όλη την Ελλάδα. Προτείνετε για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Ενδεικτικές τιμές ανά δέμα ξεκινάνε από περίπου 8,00 € χωρίς Φ.Π.Α 24 % . (Δε γίνεται δεκτή η αντικαταβολή μέσω μεταφορικής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας).  (Χρόνος Παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ανάλογα με το φόρτο της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Οι μεταφορικές παραδίδουν στις έδρες των πρακτορείων τους σε όλες τις πρωτεύουσες αλλά και μεγάλες πόλεις όλων των νομών της χώρας μας. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Η τιμή αποστολής για κάθε δέμα εξαρτάται από το πρακτορείο και από τον όγκο του δέματος. Οι ενδεικτικές τιμές των μεταφορικών χωρίς Φ.Π.Α 24% και ανάλογα με τις διαστάσεις του δέματος (ογκομετρικά) είναι:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΝΗΣΙΑ

1,00 Χ 0,70 Χ 0,70

8,00€/ΔΕΜΑ

14,00€/ΔΕΜΑ

25,00€/ΔΕΜΑ

1,30 Χ 0,70 Χ 0,30

10,00€/ΔΕΜΑ

17,00€/ΔΕΜΑ

30,00€/ΔΕΜΑ

2,00 Χ 0,70 Χ 0,70 & 2,00 Χ 1,00 Χ 1,00

15,00€/ΔΕΜΑ

30,00€/ΔΕΜΑ

45,00€/ΔΕΜΑ

2,00 Χ 1,50 Χ 1,50

20,00€ /ΔΕΜΑ

50,00€/ΔΕΜΑ

95,00€/ΔΕΜΑ

 

Για την αποστολή μέσω μεταφορικής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες που μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω. ( Αν το βάρος του προϊόντος που αναγράφεται σύμφωνα με το αυτοματοποιημένο σύστημα δεν είναι σωστό, μην ανησυχείτε, πριν την αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται τελικός αναλυτικός έλεγχος βάρους και θα ενημερωθείτε για την αλλαγή πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ).

4. Παράδοση σε κάποιο Easyled Points που σας εξυπηρετεί. Το κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης (με εξειδικευμένους τεχνικούς και διαγνωστικά συσκευών)λειτουργεί στο Μαρούσι. 

 


 Χρόνος παράδοσης

·  Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - δύο εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.

·  Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του EasyLed για την ημερομηνία παράδοσης - αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

·  Το EasyLed εισάγει από την Ευρώπη κάθε εβδομάδα, χιλιάδες προιόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές για οτιδήποτε έχει σχέση με το φωτισμό με μόνο σκοπό να ενημερώνει όλους τους πελάτες μας για οτιδήποτε αξιόλογο και με πολύ χαμηλή τιμή κυκλοφορεί παγκοσμίως. Τα προιόντα μας και οι υπηρεσίες μας προσπαθούμε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πάντα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Αν κάποιο προιόν από αυτά το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε να σας ( εφόσον είναι εφικτό) κάνουμε καλύτερη τιμή.

 


 

 Τρόποι παραγγελίας 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

1. Με παραγγελία από το web site μας http://www.easyled.gr όλο το 24ωρο.

 ·  Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες .

·  Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό 'καλάθι αγορών' σας.

·  Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα που σας ζητάει να κάνετε η φόρμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .

·  Με αυτό τον τρόπο θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση (SSL 256 Bit) - πιστοποιημένη από το μεγαλύτερο οργανισμό πιστοποίησης - όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής. 
· Ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 1 - 4 εργάσιμες ανάλογα με την χρονική περίοδο και το φόρτο του τμήματος αποστολών - εταιρείας ταχυμεταφορών.

2. Με παραγγελία μέσω e-mail στο sales@easyled.gr όλο το 24ωρο.

3. Με παραγγελία μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας που εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε ιστοσελίδα μας.(Ωράριο καταστήματος εργάσιμες ημέρες και ώρες).

4. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα  ☎ 218 218 9992 

5. Mε παραγγελία από κοντά σε κάποιο απο τα easyled Point. (Δείτε την σελίδα με τα υποκαταστήματα για τα διαθέσιμα easyled Point όπου αναγράφεται και το ωράριο λειτουργίας). Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει με το αντίστοιχο easyled Point πριν περάσετε ώστε να σας έχουν ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα καθώς και για το χρόνο παράδοσης και τρόπο πληρωμής.

 


 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 5 τρόπους:

1. Αντικαταβολή
 . Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier - εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 


2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας - 36 Δόσεις. 
Aν έχετε στη κατοχή σας MASTERCARD,VISA τότε μπορείτε να πληρώσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών  i-bank e-commerce, DeltaPay ή VivaPayments  και μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας μέσω του διαδικτύου. Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, μεταβαίνει στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας  i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας, DeltaPay (Piraeus Bank) ή VivaPayments στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA ή MASTERCARD ή Diners ή American Express, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία Deltapay - VivaPayments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή - κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 05/15 για μια κάρτα που λήγει το Μάιο του 2015 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα).Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών o ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε από το κατάστημά μας θα πρέπει να είστε παρών ο ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του προσώπου που παραλαμβάνει να αναγράφεται στην κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με έλεγχο-επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, με υπογραφή του ίδιου του κατόχου της κάρτας και αναγραφή ολογράφως του ονοματεπώνυμου, υπογραφής και του αριθμού ταυτότητας στο δελτίο παραλαβής.


Προσοχή !! κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας και για συναλλαγές άνω των 100 € πρέπει απαραίτητα να αποστείλετε ένα αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής κάρτας σας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία που θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο του νόμιμου κατόχου που είναι και ο μόνος που μπορεί να παραλάβει) με email στο sales@easyled.gr, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την προστασία των ιδιοκτητών των πιστωτικών καρτών. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

3. Πληρωμή μέσω Paypal. Μέσω του καλαθιού αγορών σας στο σημείο επιλογής τρόπου πληρωμής μπορείτε να κάνε άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών.(www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του PaypalΑφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal που θα σας ρωτάει Choose a way to pay - Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Don't have a PayPal account? και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο νόμιμος κάτοχος του λογαριασμού PayPal να προσκομίσει την ταυτότητά του. Σε περίπτωση αποστολής στο χώρο Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού  Paypal εκτός αν έχει δηλώσει στο Paypal διαφορετικό προορισμό αποστολής. 

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του EasyLed. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μαςστέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο sales@easyled.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας ). Μπορείτε να στείλετε και sms στο 6937492162. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 218 218 9992 ή μέσω fax στο:2118000545 . Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail και sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

Μετά την κατάθεση χρημάτων  πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα  email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο  sales@easyled.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση.Με πληρωμή με πιστωτική κάρτα, Paypal και τραπεζική μεταφορά ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς που ξεκινάει από 1,80 € μαζί με Φ.Π.Α.


5. α) Mε μετρητά ερχόμενοι στο 
Delivery Point της εταιρείας μας Μεσογείων 165 - Μαρούσι (Πλησίον σχολών Δούκα/ΔΑΙΣ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ)Πάντα να προηγείται επικοινωνία στο ☎ 218 218 9992 ή μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο easyled Point. 


β)
 Mε πιστωτική κάρτα εφάπαξ ή με 3 άτοκες δόσεις ή μέχρι 36 έντοκες δόσεις, ερχόμενοι στο Delivery Point της εταιρείας μας Μεσογείων 165- Μαρούσι (Πλησίον σχολών Δούκα/ΔΑΙΣ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ)Πάντα να προηγείται επικοινωνία στο 218 218 9992 ή μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας) ή επιβεβαίωση μέσω email ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο easyled Point. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει αυτοπροσώπως, ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα. 

Σημείωση
Οι πελάτες για να πραγματοποιήσουν παραγγελία σε κάποια easyled Point θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα τηλεφωνικά στα αντίστοιχα υποκαταστήματα για να πραγματοποιηθεί συνεννόηση για το τρόπο πληρωμής και για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας τους. (Το κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης - εξειδικευμένοι τεχνικοί και σύγχρονα διαγνωστικά - λειτουργεί στο Μαρούσι).

 


 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -  RMA

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

 • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του EasyLed πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία). ( Προσοχή η επιστροφή πρέπει να γίνει άμεσα και το προϊόν ναεπιστρέψει ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη - παραστατικό αγοράς ή δελτίο εγγύησης προϊόντος. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνoύν οι σεριακοί αριθμοί - S/N των προιόντων) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). 


 • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο - διανομέα του για την Ελληνική αγορά. ¨Ολα τα προιόντα που είναι αγορασμένα απο εμάς μέσω των αντιστοίχων αντιπροσωπειών για την Ελληνική αγορά έχουν εγγύηση - τεχνική υποστήριξη απο τον αντίστοιχο εισαγωγέα - διανομέα - αντιπροσωπεία. Οι πελάτες μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας για τα στοιχεία επικοινωνίας των αντίστοιχων αντιπροσωπειών. Για γρηγορότερη εξυπηρέτηση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με τα αντίστοιχα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών των αντιπροσωπειών για τον τρόπο αποστολής της συσκευής του - προιόντος. Μπορεί βέβαια και να το αποστείλει και σε εμάς αλλά θα υπάρξει παραπάνω χρονικό διάστημα λόγω των πολλαπλών μεταφορών, παραλαβών και αποστολών που απαιτούνται. Επίσης σε προβλήματα που έχουν πελάτες μας με τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας μέσω email στα sales@easyled ή στείλτε μας Fax στο 2118000545 για να γινόμαστε αρωγοί στην επικοινωνίας τους με τις επίσημες αντιπροσωπείες. 

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επιστροφών RMA  και εκτυπώστε την ή αντιγράψτε την σε ένα χαρτί και να την συμπεριλαμβάνετε μαζί με το προϊόν που είναι για επιστροφή καθώς θα βοηθήσει στην ταχύτερη επεξεργασία και καταχώρηση από το τμήμα παραλαβών και έλεγχό του από το τεχνικό τμήμα.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη - παραστατικό αγοράς ή δελτίο εγγύησης προϊόντος. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση όπως αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ ή οι σεριακοί αριθμοί - S/N των προιόντων) και να είναι σε άριστη κατάσταση το προιόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της EasyLed. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • επικοινωνήσετε με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με τρόπο που παραβιάζει τους όρους εγγύησης του κατασκευαστή.
 • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

 • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.
 • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, ή με αποστολή email στο info@easyled.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
 • Μετά την παραλαβή του προϊόντος επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, ή με αποστολή email στο info@easyled.gr κάνοντας αίτημα υπαναχώρησης. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

 


Δικαίωμα υπαναχώρησης 
Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και το EasyLed είναι υποχρεωμένo να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, το EasyLed υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την Τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. το EasyLed κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.
Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης και ο πελάτης πρέπει να αναλάβει τα έξοδα επιστροφής των προιόντων. Επίσης ο πελάτης υποχρεούται (εκτός εάν ο προμηθευτής έχει προσφερθεί να παραλάβει τα αγαθά ο ίδιος) να επιστρέφει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε την υπαναχώρηση. 
Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δε ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση:
     ΔΕΝ χωρεί υπαναχώρηση σε
- Συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας, εάν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του πελάτη και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απωλέσει το δικαίωμα του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από τον προμηθευτή.
- Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές – κοπτικές – κουρευτικές μηχανές, βούρτσες, οδοντόβουρτσες και θερμόμετρα).
- Συμβάσεις κατά τις οποίες ο καταναλωτής έχει ζητήσει ειδικά επίσκεψη από τον προμηθευτή με σκοπό να πραγματοποιήσει επείγουσες επιδιορθώσεις ή την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Εάν, στην περίπτωση τέτοιας επίσκεψης, ο προμηθευτής παράσχει υπηρεσίες επιπλέον εκείνων που ζητήθηκαν συγκεκριμένα από τον καταναλωτή ή αγαθά πέρα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν υποχρεωτικά κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ή κατά τις επιδιορθώσεις, το δικαίωμα υπαναχώρησης εφαρμόζεται στις εν λόγω πρόσθετες υπηρεσίες ή αγαθά
- Πώληση σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών ή σφραγισμένων εγγραφών βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για υπολογιστές - παιχνιδομηχανές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση.

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
    Η επιστροφή προϊόντων χρεώνεται σε βάρος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα.
2. Σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της.
3. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα (εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας)  ή έλλειψη ιδιότητας, η οποία ιδιότητα έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
4. Στην περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να ζητήσει την αντικατάστασή του, κατόπιν συνεννόησης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.. 
5. Στις περιπτώσεις επιστροφής με χρέωση της εταιρείας τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη και στο χρόνο που συμφωνήθηκε. Τυχόν καθυστέρηση εκ μέρους του πελάτη δικαιολογείται μόνον για λόγους ανώτερης βίας, άλλως το δικαίωμα αντικατάστασης με βάση τον παρόντα όρο απόλλυται.
6. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Η επιστροφή των προϊόντων με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ θα πραγματοποιείται είτε με προσωπικό και μεταφορικά μέσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είτε μέσω courier, ή στο κεντρικό κατάστημα που διατηρεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
7. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων αναλόγως της περίπτωσης, θα πραγματοποιείται επισκευή, ή αντικατάσταση, άλλως ακύρωση της συναλλαγής εφόσον ο πελάτης αποκρούει νομίμως τα δύο προηγούμενα, οπότε, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί διεξοδικώς τα προϊόντα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Σε περίπτωση ακύρωσης, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή τους με επιμέλεια της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ πλέον. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.
8. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.
9. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή παραβίαση - αλλοίωση των σφραγιστών του κατασκευαστή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.
10.   Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο τυχόν ελαττωματικό προϊόν στείλτε email στο info@easyled.gr και customerservice@easyled.gr ή  επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎ 2106199661. Θα μιλήσετε με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε  το πρόβλημα που παρουσιάζεται. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω τηλεφώνου θα πρέπει να αναλάβετε την επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα μας στο Μαρούσι. Ο τεχνικός έλεγχος σε αυτή την περίπτωση γίνεται χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση ή επισκευή του ελαττωματικού προϊόντος από την αντιπροσωπεία  εισαγωγής του προϊόντος.  Σε περίπτωση όμως που το προϊόν δεν καλύπτεται από τους όρους εγγύησης του εισαγωγέα - κατασκευαστή - εισαγωγέα τα συνολικά έξοδα μεταφοράς αμφίδρομα επιβαρύνουν τον πελάτη.Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
1. Σε περίπτωση που κάποιο/α προϊόν/ντα διαπιστωθεί/ούν ότι είναι ελαττωματικό/ά κατά την παράδοση του στον πελάτη (καλούμενο εφεξής για συντομία DOA), η επιστροφή αυτού/αυτών θα γίνεται επίσης με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
2. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή του/των ελαττωματικού/ών προϊόντος/ων μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο τον πελάτη στο κεντρικό είτε με αποστολή αυτού/αυτών, επιβαρυνόμενη η ΕΤΑΙΡΕΙΑ με τα έξοδα παραλαβής του, με μέσα της απολύτου επιλογής της και κατόπιν συνεννόησης του ίδιου του πελάτη με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
3. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη για τα κινητά τηλέφωνα, και εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη για τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του.
4. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, με τον τρόπο που αυτός κατέβαλε την αξία. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη.
5. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.
6. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.
7. Εάν ο πελάτης έχει αγοράσει ένα προϊόν που έχει θεωρηθεί ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA), και έχει δικαίωμα επιστροφής αυτού με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κατά τα ανωτέρω ειδικότερα οριζόμενα, τότε δύναται να επιστρέψει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, και τα συμπληρωματικά προϊόντα του είδους αυτού (για παράδειγμα, αν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θεωρηθεί ελαττωματική κατά την παράδοση, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει και την κάρτα αποθήκευσης που είχε αγοράσει μαζί την εν λόγω μηχανή).


Τα έξοδα, επιστροφής προϊόντων που δεν ικανοποιούν τον πελάτη σύμφωνα με την αίτηση υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη

Μπορείτε να στείλετε το προϊόν με δικό σας κούριερ - ταχυδρομείο ΕΛΤΑ με χρέωση δική σας ή με κούριερ Γενική Ταχυρομική  με χρέωση δική μας ( για να κάνετε χρήση του καλύτερου κόστους μεταφοράς και χρεώνεστε με τα καλύτερα αυτά μεταφορικά με την επιστροφή του προϊόντος σε εσάς). Για τις χρεώσεις της Γενικής Ταχυδρομικής διαβάστε παραπάνω στους τρόπους αποστολής. Για δυσπρόσιτες - απομακρυσμένες περιοχές το κόστος είναι διαφορετικό και θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας). Ο χρόνος παραλαβής από το τμήμα παραλαβών εξαρτάται από την χρονική περίοδο και σε κάθε περίπτωση χρειάζονται από 2- 5 εργάσιμες για παραλαβή αποό εμάς στο οποίο προστίθεται και το χρονικό διάστημα που θά κάνει η εταιρεία ταχυμεταφορών να το παραδώσει σε εμάς 1-3 εργάσιμες.

 


 

Πως κάνετε παραγγελία;

Πώς να παραγγείλετε on-line Υπάρχουν πέντε εύκολα βήματα που ακολουθείτε για να κάνετε τις παραγγελίες σας με μας on-line.

 • Βήμα ένα: Βρίσκοντας τα προϊόντα που θέλετε
 • Βήμα δύο: Μάθετε περισσότερα για το προϊόν
 • Βήμα τρία: Προσθέστε προϊόντα στο καλάθι αγορών
 • Βήμα τέσσερα: Υποβάλετε τη παραγγελία σας
 • Βήμα πέντε: Ακολουθήστε τη παραγγελία σας

1.  Βρίσκοντας τα προϊόντα θέλετε

Ξεφύλλισμα μέσα στα προϊόντα 
Το κατάστημα διαιρείται σε διαφορετικά τμήματα που εμφανίζονται στο αριστερό μέρος και στο πάνω μέρος της οθόνης. Εάν θέλετε να ψάξετε ένα προϊόν σε ένα ιδιαίτερο τμήμα του καταστήματός μας, πατήστε ακριβώς σε μία από τις συνδέσεις.

Παίρνοντας βοήθεια , πόρους & πληροφορίες
Στην κύρια σελίδα του ιστοχώρου μας, ακριβώς κάτω δεξιά και πάνω δεξιά από τις επιλογές προϊόντων μας, θα δείτε άλλες επιλογές όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις πολιτικές μας και να πάρετε βοήθεια σε τεχνικά ζητήματα. Κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα είναι ένα κουμπί συνομιλίας με την εξυπηρέτηση πελατών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μιλήσετε άμεσα σε ένας από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας. 

Χαρακτηριστικά προϊόντων 
Πήρατε μια ιδέα αυτού που θέλετε; Στη κεντρική σελίδα αυτής της ιστοσελίδας, μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο προϊόντων αποκαλούμενων "χαρακτηρισμένα προϊόντα και προφορές". Επιλέξτε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει, πατήστε στην εικόνα ή στην σύνδεση και μάθετε περισσότερα για αυτό.

Μόλις ήρθαν 
Αυτό το τμήμα προωθεί τα πρόσφατα προϊόντα μας!

2.  Μάθετε για το προϊόν

Διαβάστε για το προϊόν 
Οπουδήποτε και να είστε στο EasyLed - EasyService, εάν πατήσετε στο όνομα ή στην εικόνα ενός προϊόντος , θα πλοηγηθείτε σε μια σελίδα που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό πληροφοριών για εκείνο το προϊόν. Σας προσφέρονται διάφορες λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένου:
 • Περιγραφή, διαθεσιμότητα, φωτογραφίες, βίντεο παρουσίασης και τιμή του προϊόντος.
 • Χρήσιμες πληροφορίες όπως οι αναθεωρήσεις, οι εξουσιοδοτήσεις, τα βραβεία και το περιεχόμενο συσκευασίας
 • Πόροι (όπως κατέβασμα αρχείων, εγχειρίδιο, συνδέσεις, κ.λπ....)
 • Επιλογές σχετικών προϊόντων (για άλλα προϊόντα σε εκείνη την κατηγορία). Προσοχή καθώς οι τιμές για παράδοση σε κατάστημα ή σε υποκατάστημα ( easyled Point) σε κάποια προϊόντα ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με με παράδοση στο χώρο σας και με παραγγελία μέσω διαδικτύου. (Εμφανές σε κάθε προϊόν που έχει διαφορετική τιμή θα αναγράφεται Τιμή Internet WEB και Τιμή για παραλαβή σε κατάστημα). Η τιμή WEB αναφέρεται σε παραγγελία μέσω Internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη ή στο κατάστημα Αμαρουσίου (καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται). Επίσης, τιμή Web μπορείτε να πάρετε για πληρωμή στο κεντρικό κατάστημα του Αμαρουσίου.
Περιγραφή προϊόντων 
Αυτή είναι μια παράγραφος που προσπαθεί να περιγράψει το ιδιαίτερο προϊόν με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό θα σας δώσει μια γενική ιδέα για το προϊόν, και οτιδήποτε άλλο που είναι σημαντικό. 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα 
Ελέγξτε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προϊόντος εδώ. Αυτή είναι μια βασική περίληψη των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων των προϊόντων. Μπορείτε να απευθύνεστε και στις επίσημες ιστοσελίδες του κατασκευαστή.

Προσθέστε ένα προϊόν στο καλάθι αγορών σας 
Όταν βρίσκετε ένα προϊόν που θα επιθυμούσατε να αγοράσετε, πατήστε απλά στο προσθήκη (Αγορασέ το) στο καλάθι αγορών και θα προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι αγορών σας. Ακριβώς όπως σε ένα φυσικό κατάστημα, το καλάθι αγορών σας κρατά τα προϊόντα έως ότου είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Δεν θα χρεωθείτε για οποιαδήποτε προϊόντα έως ότου φτάσετε στη τελική φάση ελέγχου. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα προϊόντα από το καλάθι σας οποιαδήποτε στιγμή. 


3.  Προσθέστε στο καλάθι αγορών 

Ακριβώς όπως σε ένα φυσικό κατάστημα, το καλάθι αγορών σας κρατά τα προϊόντα έως ότου είστε έτοιμοι να οριστικοποιήσετε τη παραγγελία σας. Όταν προσθέτετε ένα προϊόν στο καλάθι αγορών σας θα οδηγηθείτε στη σελίδα " καλάθι αγορών σας". Σε αυτήν την σελίδα, θα είστε σε θέση να δείτε τις ακόλουθες επιλογές:

 • (Κουμπί) Συνεχίστε : σας φέρνει πίσω στη σελίδα που ήσαστε πριν προσθέτετε το προϊόν στο καλάθι σας
 • (Κουμπί) Υπολογίστε εκ νέου: Επιτρέπει σε σας να διαγράψετε ένα ιδιαίτερο προϊόν ή να προσθέσετε περισσότερα. Η είσοδος "0" στο παράθυρο ποσότητας και το κουμπί "Recalculate" θα αφαιρέσουν εκείνο το προϊόν. Η προσθήκη ενός αριθμού επάνω από "1" θα προσθέσει περισσότερα από 1 προϊόντα στο καλάθι αγορών σας
 • (Κουμπί) Αδειάστε το καλάθι σας : καθαρίζει το καλάθι αγορών σας
 • (Κουμπί) Οριστικοποιήστε - Ολοκλήρωση: σας πηγαίνει στο σημείο ελέγχου της παραγγελίας σας.

Πλοήγηση 
Στη αριστερή πλευρά του καλαθιού αγορών, θα δείτε τις πληροφορίες για το λογαριασμό σας. Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη παραγγελία από μας, παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο πολλές λεπτομέρειες και πάντα σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον για να σας βοηθήσουμε καλύτερα. Παρακαλώ να είστε βέβαιος να διαβάζετε προσεκτικά όλες τις πιθανές επιλογές σχετικά με τους τρόπους αποστολής, παραλαβής, πληρωμής προτού οριστικοποιήσετε τη παραγγελία σας.

Εξέταση του καλαθιού αγορών σας 
Μπορείτε να δείτε τι είναι στο καλάθι σας οποιαδήποτε στιγμή με το πάτημα του κουμπιού " το καλάθι μου " ( εμφάνιση καλαθιού) στην κορυφή και δεξιά κάθε σελίδας του ιστοχώρου.

4.  Υποβολή - ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

Όταν είστε έτοιμοι να οριστικοποιήσετε τη παραγγελία σας, θα πρέπει να επιστρέψετε στο καλάθι αγορών σας χρησιμοποιώντας τη αντίστοιχη σύνδεση σε κάθε σελίδα. Κατόπιν, μία φορά "στη σελίδα καλάθι αγορών σας" θα πρέπει να διευκρινίσετε τα εξής:
 • Αποστολή (κανονική, προτεραιότητα, ολονύκτια, στο εξωτερικό)
 • Πληρωμή (Visa, mastercard, αντικαταβολή,παραλαβή σε κατάστημα κ.λ.π....). Κατόπιν, μόλις πατήσετε το κουμπί " συνέχεια της παραγγελίας σας ", θα οδηγηθείτε στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας ελέγχων. Εκεί, θα πρέπει να συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες όπως την διεύθυνση αποστολής, το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία τιμολόγησης ( εφόσον επιθυμείτε τιμολόγιο) και των πληροφοριών των πιστωτικών καρτών σας ( εφόσον επιθυμείτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα). Όλες οι σελίδες από αυτό το σημείο είναι ανοικτές εξασφαλισμένες σελίδες. Μην ανησυχείτε, δεν έχετε οριστικοποιήσει τη παραγγελία σας μέχρις ότου πατήσετε το κουμπί "Επιβεβαίωση - Ολοκλήρωση" που εμφανίζεται στο τέλος -τέλος της σελίδας το οποίο "οριστικοποιεί τη παραγγελία σας". Προσοχή καθώς οι τιμές για παράδοση σε υποκατάστημα ( easyled Point) σε κάποια προϊόντα ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με με παράδοση στο χώρο σας και με παραγγελία μέσω διαδικτύου. (Εμφανές σε κάθε προϊόν που έχει διαφορετική τιμή θα αναγράφεται Τιμή Internet WEB και Τιμή για παραλαβή σε κατάστημα). Η τιμή WEB αναφέρεται σε παραγγελία μέσω Internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη ή στο κατάστημα Αμαρουσίου(καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται).

Παραλαβή της παραγγελίας σας 
Μόλις υποβάλετε τη παραγγελία σας, θα χρειαστούμε το πολύ περίπου 48 ώρες για να την επεξεργαστούμε και για να πραγματοποιηθεί η αποστολή (εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα αποθεμάτων ή περιορισμός του σημείου αποστολής. Εάν υπάρχει, θα ειδοποιηθείτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Από τη στιγμή που υποβάλετε τη παραγγελία σας, θα λάβετε αυτόματα μια επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας με τον αριθμό παραγγελίας σας. Αυτή η επιβεβαίωση δεν σημαίνει ότι το προϊόν σας έχει σταλεί. Σημαίνει ότι την έχουμε λάβει, και θα αρχίσει η διαδικασία επεξεργασίας της και αποστολής της. Εάν υπάρχει κάτι λανθασμένο με τη παραγγελία σας ( π.χ εάν επιλέξατε λάθος μέθοδο αποστολής ή εάν το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα) κάποιος θα έρθει σε επαφή με εσάς το συντομότερο δυνατόν. Θα ενημερώνεστε με email και γραπτά μηνύματα για την πορεία της παραγγελίας σας. (Να προηγείται πάντα τηλεφωνική παραγγελία ή παραγγελία μέσω site ή επικοινωνία μέσω του συστήματος online επικοινωνίας που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας και επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πριν περάσετε για παραλαβή από τις κεντρικές αποθήκες).

5. Εύρεση της παραγγελίας σας 
Το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα έτοιμο να πάρει την κλήση σας και να απαντήσει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας. Εάν πραγματοποιήσατε μια παραγγελία με μας και θα επιθυμούσατε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο sales@easyled.gr . Να είστε βέβαιος ότι περιλαμβάνετε και τον αριθμό παραγγελίας σας στο μήνυμα! Εάν θέλετε να ξέρετε τη κατάσταση της παραγγελίας σας, μπορείτε να ακολουθήσετε την εξέλιξη της κάνοντας εισαγωγή - login στο σύστημα στην κορυφή κάθε σελίδας και ελέγχοντας, αφού έχετε κάνει εισαγωγή στο σύστημα στα αριστερά της σελίδας, το λογαριασμό σας. Ακριβώς συμπληρώστε τις πληροφορίες και δείτε εάν η πιστωτική κάρτα σας υποβλήθηκε σε επεξεργασία, ή εάν το προϊόν σας εστάλη. Επίσης για τα προϊόντα που έχετε στείλει για επισκευές μπορείτε πάλι κάνοντας εισαγωγή στην ιστοσελίδα να δείτε την εξέλιξη τους ή να μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο tech@easyled.gr service@easyled.gr .

Πιάσατε την ιδέα; Αρχίστε να ψωνίζετε!!

Μεσογείων 165, Μαρούσι, 15126

EasyLed Points

218 218 9992

Δεν θες να χάνεις ευκαιρία;